VÅR HIStoria

Om oss på Båtläran

Om oss på Båtläran, erfarna pedagoger och instruktörer inom Båt, vattenskoter och sjöliv.

Båtläran är din personliga navigationsskola som kombinerar expertkunskaper, engagerande pedagogik och en passion för sjölivet. Sedan grundandet 2016 har vi hjälpt hundratals båtälskare att utveckla sina färdigheter inom navigation, sjösäkerhet och båthantering. Vår framgångsformel är enkel: vi erbjuder professionell undervisning i en avslappnad och rolig miljö, där varje elev får den personliga uppmärksamhet de behöver för att lyckas.

Vårt team av erfarna lärare är auktoriserade förhörsförrättare utsedda av Nämnden för båtlivsutbildning (NFB), och delar NFB:s värderingar om att främja sjövett, sjösäkerhet, gott sjömanskap och ett aktivt båtliv. Med vår gedigna bakgrund inom båtliv och vattensporter är vi stolta över att kunna inspirera och utbilda en ny generation av båtentusiaster.

Välkommen till Båtläran – din personliga resa mot en säkrare och mer njutbar tid på sjön börjar här.

Möt vårt team:

Rebecca Buskas – Instruktör på Båtläran

Min förkärlek ligger hos seglingen och jag har seglat sedan väldig ung ålder. Jobbar som seglarinstruktör under sommaren och lär barn att segla. Utöver det åker jag och min båt Ebba ut på egna äventyr när vädret tillåter. Har alltid älskat båtlivet och hoppas du kan finna ditt intresse och vidga dina vyer med oss!

Med våra lärare är ni i kompetenta händer.

Vårt kursutbud:

Förarintyg fritidsbåt

Kustskepparintyg

Manöverintyg för högfartsbåt

SRC / VHF

Båtpraktik dager och mörker

Kanalintyg

Radarintyg

Förarbevis för vattenskoter

Hitta hit

Vårt kontor ligger på Sätergårdsvägen 6, i Södertälje, utbildnings besöksadress är Fågelviksvägen 1 i Norsborg, Stockholm.

Vi på Båtläran ser fram emot att hjälpa dig att uppnå dina båtlivsmål, oavsett om du är nybörjare eller en erfaren båtägare som vill fördjupa dina kunskaper. Tillsammans skapar vi en starkare, säkrare och mer njutbar båtkultur i Stockholms skärgård och bortom.

Välkommen ombord!

UTbildningar

Med oss är du i kompetenta händer

intyg
praktik
teori