Bokningsvillkor Båtläran

Varmt välkommen till Båtläran! Här finner du bokningsvillkoren. Vi är glada över att du valt oss för dina båtutbildningar och ser fram emot att ge dig en lärorik och trevlig upplevelse. För att säkerställa en smidig och problemfri bokning ber vi dig ta del av våra bokningsvillkor, som beskriver våra rutiner för beställning, avbokning, betalning och annat som är viktigt att känna till.

Vi har försökt att göra villkoren så tydliga och enkla som möjligt, men om du har några frågor eller funderingar är du alltid välkommen att kontakta oss.

Tack för att du valt Båtläran AB och vi hoppas att du kommer att trivas hos oss!

Beställning

Ska ske skriftligt, bokningssystemet, via e-post eller telefonbokning.

Allmänna bestämmelser 

En preliminärbokning är aktuell i 14 dagar, efter det förfaller bokningen om inget annat är överenskommet.

Avbokning

Avbokning kan ske senast 14 dagar innan bokad tid och skall ske skriftligt. Ombokning kan ordnas med hjälp av vårt medgivande. En ombokad tid kan ej avbokas.

Betalning 

Den person som bokar utbildningar ansvarar också för att betalningen kommer oss tillhanda. Om betalningstiden överskrids har Båtläran rätt att debitera dröjsmålsränta från förfallodagen med ett tillägg på åtta procent.
Om en deltagare bokar utbildning för flera personer är det möjligt att dela upp betalningen men detta behöver vi bli medvetna om. Du betalar enklast via Swish eller Klarna.

Skadegörelse

I händelse av skadegörelse i samband med utlåning av vattenskoter är beställaren ersättningsskyldig av självrisken på 10 000 kr.

Drog- och alkoholpolicy

I samband med utbildning gäller sjölagen 20:e kapitel paragraf 4 och 5. Samordnaren på plats kan begära ett utandningsprov om det finns misstanke att deltagare brukat narkotika eller förtärt alkohol. Beställaren har då ingen rätt till återbetalning.